Műsorújság
RTL Most

Marvel filmsztár szerepelhet a Demóna folytatásában

A Disney sikerfilmjének folytatásában a szuperhősök filmuniverzumának egyik zseniális színésze is feltűnhet Angelina Jolie oldalán.

Gőzerővel castingolják a 2014-es Csipkerózsika előzményfilm, a Demóna folytatásába a szereplőket. Egy hónap alatt olyan új neveket jelentettek be a mozihoz, mint Michelle Pfeiffer (akit az új Hangya és Darázsban is láthatunk majd), illetve Ed Skrein, aki az első Deadpool mozi ellenlábasát, Ajaxot alakította.

A legutóbbi szóba került név pedig nem más, mint Chiwetel Ejiofor, a Doctor Strange és a 12 év rabszolgaság sztárja, aki a szóbeszéd szerint a szerelmi szálat csempészhetné a Demóna második részébe. Ejiofor jelenléte nem lenne meglepő abból a szempontból, hogy a színész számos Disney filmben vállal szerepet az utóbbi időben. Mordóként még visszatérhet a Doctor Strange folytatásában, az Oroszlánkirály „élőszereplős” változatában pedig Zordont szinkronizálja majd.

Ejiofor és az említett új színészek mellett visszatér még az első rész két főszereplője, Angelina Jolie és Elle Fanning is. A premier dátumáról egyelőre még nincs információ.

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók