Műsorújság
RTL Most

Marvel-film készülhet hősök nélkül?

Izgalmas ötlettel állt elő a Kong: Koponya-sziget rendezője, amivel teljesen új megvilágításba helyezné a szuperhősmozikat.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy az elmúlt években a szuperhősfilmek teszik ki az éves hollywoodi filmtermés egy igen jelentős részét, emiatt pedig egyre nő az igény, hogy valami pluszt is kapjanak a nézők, ne csupán a megszokott sematikus világmegmentős sztorikat.

A Logan, a Deadpool, vagy a közelgő Végtelen háború mind megpróbáltak csavarni egyet a már sokszor látott formulán, ha pedig ez nem lenne elég, akkor most a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts állt elő az ötlettel, hogy elkészítsen egy olyan szuperhős mozit, amiben nem szerepelnének hősök, csupán hétköznapi emberek.

Vogt-Roberts leírása alapján a film egy dramedy lenne, amiben egy csapat egyszerű embert mutatna be, akik a Marvel Filmuniverzum varázslattal és űrlényekkel átszőtt világában élnék mindennapjaikat.

Az ötlet egyébként nem teljesen újszerű, 1994-ben a Marvel kiadott egy rövid képregénysorozatot Marvels – itthon Csodák kora – címmel, melynek lényege az volt, hogy a hétköznapi emberek szemén keresztül mutatta be a hősök feltünését a világban.

Mindenesetre érdekes színfolt lenne egy ilyen alkotás, és kitudja, talán a Marvel egy elkövetkezendő fázisában viszontláthatjuk még ezt az ötletet a nagyvásznon.

Legnézettebb videók