Műsorújság
RTL Most

Már most búcsút mondhatunk az Igazság Ligájának?

Erős felvetés ez, mégis egyre inkább az az érzésünk a DC legújabb dobásával kapcsolatban, hogy eleve bukásra ítéltetett a sztori. Hogy milyen hírek és pletykák miatt merült ez fel bennünk? Nézzük!

Egyre nagyobb a gyanú az idén érkező Justice League-gel kapcsolatban. Jó ideje áramlanak már a negatív hullámok a film háza tájáról, azonban akkor pukkant ki igazán a DC lufi, amikor kiderült: Zack Snyder visszalép a szuperhős mozi rendezésétől – egy családi tragédia miatt – és helyét Joss Whedon veszi át.

Ezen a ponton még mindenki lelkes volt, nyugodtan legyintettünk, hogy Whedon csupán pár plusz jelenetet vesz fel, ami nem sok időt és pénzt igényel majd.

Ezek után jöttek szép lassan a para morzsák: több hónapos utómunka, újra előkapott sztárok, forgatás ütközések, 25 milliós plusz költség, Affleck Batman-félelmei (akiről azóta a saját testvére, Casey is elhintette, hogy szerinte dobbantani fog…

Újra beköszöntött az Öngyilkos Osztag-féle sötét korszak!

Mindezt most tovább erősíti, hogy a bennfentesek szerint Whedonnak eléggé nagy melója van a kapott alapanyaggal, ami állítólag borzalmas.

„Ezek az utómunkálatok – amik jelenleg is folynak – nem egyszerű kiegészítések és általános felvételek. Miért? Állítólag a film korai verzióját nézhetetlennek nevezték. Ezért rendelték el a további forgatásokat.” – írta a Batman On Film oldal.


Kérdés, hogy ezekre a pletykákra mennyire lehet alapozni… mégis tudva, hogy tényleg komoly munkáról van szó, lehet a dologban valami. Főleg úgy, hogy hamarosan itt a premier, a stúdió mégis dollár milliókat költ a film foltozgatására az utolsó pillanatokban…

Azt mondják, hogy Snyder megint túlságosan sötétre vette a film hangvételét, ezért a Whedon-féle jelenetekkel és változtatásokkal kiemelten a hangulaton akarnak enyhíteni. Az egyik karaktert – Cyborg – szinte teljesen átalakították, annyira nem voltak elégedettek a róla készült jelenetekkel.

Sőt, mostanra olyan infók is napvilágot láttak, hogy Whedon a film befejezését is teljesen átalakította. A tervezett cliffhanger helyett inkább egy biztos lezárást akarnak a történetnek.

Persze, mindezek még nem jelentenek tuti bukást, hiszen a Zsivány Egyes esetében is hasonló történetekről olvashattunk, a Star Wars spin-off viszont így is megnyerte a kritikusokat és a közönséget is.

Sőt, a Comic-Conon a Justice League is lenyűgözött mindenkit... mégis, ki tudja mi lesz ebből!

 

Forrás: Movieweb, The Playlist

Legnézettebb videók