Műsorújság
RTL Most

Már meg is találták a Fekete Özvegy rendezőjét?

Régóta tanakodik a Marvel, hogy mit kezdjen az egyik legkedveltebb hősnőjével, akinek önálló történetére minden rajongó kíváncsi lenne. Most pedig úgy tűnik, van is egy lelkes jelentkező a film megvalósítására!

Eddig úgy tudtuk, Joss Whedon soha többet nem kíván szuperhős filmet készíteni a Bosszúállók: Ultron kora című alkotás után, most mégis úgy fest, hogy a visszatérést fontolgatja, méghozzá nem is akármilyen főszereplővel!

Aki nem más, mint a Scarlett Johansson által megformált Natasha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy!

A rendező állítólag már tárgyalásokba is kezdett, hogy abban az esetben készít a jövőben Marvel filmet, ha az az egykori orosz kémnőről szólhat.

Whedon az ügy kapcsán a következőket mondta:

„Azt gondolom, ez a karakter egyszerre nagyon izgalmas és nagyon földhöz ragadt, hiszen ebben a filmben nem lehetnének olyan akciók, mint mondjuk egy moziban, ami Thor-ról szól, aki egy isten, vagy Vízió esetében lehetne. Szerintem az ő filmje inkább hasonlítana egy kém thrillerhez, ami nagyon jó lenne.”

A Bosszúállók: Ultron kora rendezőjének ötletében két okból is bízhatunk, az egyik az, hogy ő teremtette meg a Buffy, a vámpírok rémét is, aminek hősnője igazán vagány és szintén a gonosszal harcol! Másfelől pedig azért, mert Scarlett Johansson karaktere Whedon rendezéséig csupán egy csinos kellék volt a képregényfilmekben, kevés szöveggel, de az alkotó mindezt megváltoztatta!

Akkor hát, miért ne lehetne, hogy elkészüljön az áhított mozi?

A nézők évek óta rimánkodnak egy Fekete Özvegy-filmért, szerintünk pedig nem is találhatnának jobb személyt az elkészítésére, mint Whedon, hiszen már bizonyított korábbi munkáival, éppen ezért biztosan megtudna alkotni egy igazi kémtörténetet, ami egyszerre szórakoztató, ugyanakkor hátborzongató és természetesen illik a karakterhez és annak képességeihez.

Sajnos, azonban egyelőre mindez csak terv, így még nincs kilátásban egy önálló Fekete Özvegy-film, amit egyébként Scarlett Johansson az eddigi jelek szerint, el is vállalná!

Forrás: slashfilm.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók