Műsorújság
RTL Most

Leonardo DiCaprio lehet a következő amerikai elnök?

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio visszatér a mozikba, ugyanis a hires-neves páros hamarosan ismét együtt dolgozik, és nem is akármilyen fába vágják fejszéjüket!

Leo nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok 26. elnöke: Theodore Roosevelt bőrébe bújik!

Az Oscar-díjas színész nem először alakít történelmi alakot. Edgar J. Hoover és Rimbaud szerepében már lenyűgözött mindenkit, most pedig itt az alkalom, hogy a volt amerikai elnököt formálja meg!

Az elnök lendületes személyisége lévén eléggé mozgalmas életet élt: cowboykodott, az amerikai Haditengerészetnél szolgált, ráadásul saját maga még a spanyol-amerikai háborúban is részt vett!

Sőt, a legenda szerint egyszer szíven is lőtték, de Roosevelt olyan rettenthetetlen volt, hogy ebbe sem halt bele! Az orvosok túl veszélyesnek ítélték meg a golyó eltávolítását, ezért a mellizmában hagyták a kis híján halálos lövedéket.

A páros jövőbeli sikere szinte magától értetődik, gondoljunk csak az Aviátorra, a Viharszigetre, vagy éppen a Wall Street farkasára!

A Roosevelt élettörténetét feldolgozó alkotás a 6. közös munkájuk lesz, a rajongók pedig már most Oscar-esőt jósolnak a mozinak, amiről sajnos még nincs hivatalos információ.

Persze, nem mehetünk amellett sem, hogy mekkora most a zsongás az Oscar-díjas színész körül, hiszen nemrég kiderült, hogy álomszerepét is eljátszhatja, sőt felmerült egy Joker eredettörténet lehetősége is, amiben nem mellesleg Scorsese keze is benne lenne. Nem győzzük követni a DiCaprio-nyüzsgést.
 

Forrás: CinemaBlend

Legnézettebb videók