Műsorújság
RTL Most

Legendás sztárrendezővel készülhet el a 25. Bond-mozi

Úgy tűnik, hosszú, fáradalmas keresés után végre megtalálták a következő James Bond kaland levezénylőjét.

Christopher Nolan, Dennis Villeneuve, és még számos másik sztárrendező is szóba jött már a magára régóta várató 25. Bond történet kapcsán, most azonban úgy tűnik, hogy végre megvan, ki rendezheti Őfelsége titkosügynökének legújabb akciózását.

A The Daily Mail egyik munkatársa már többször is közzétett olyan információkat a Bond-filmekkel kapcsolatban, amik később bejöttek. Ezúttal egy tweetjében arról számolt be, hogy Danny Boyle (!!) rendezi az egyelőre cím nélküli mozit, amennyiben jóváhagyják John Hodge forgatókönyvét. A forgatás még idén elkezdődhet, közvetlenül azután, hogy Boyle befejezte új filmje, a The Beatles számaira épülő musical, az All You Need Is Love munkálatait.

Boyle olyan filmeket rendezett eddig, mint a kultklasszikus Trainspotting, illetve annak folytatása, vagy éppen a nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettómilliomos.

Hosszas huzavona után ráadásul már azt is megerősítették, hogy Daniel Craig visszatér a címszerepben, ezzel ötödjére is magára öltve a titkosügynök perszónáját. Bár a legutóbbi Bond-mozi - Spectre - a kritikusok és a közönség szemében is csúnyán megbukott, a rendezőváltás remélhetőleg jótékony hatással lesz az egyelőre cím nélküli James Bond-filmre.

Forrás: Screencrush

Legnézettebb videók