Műsorújság
RTL Most

Lázadnak a Star Wars rajongók!

Petíció indult J. J. Abrams ellen. A sorozat szerelmesei azt követelik, a Disney váltsa le a trilógia záró epizódjára felkért rendezőt. Utána jártunk mi állhat a háttérben!

Lassan egy hete röppent fel a hír, miszerint eldőlt, ki rendezi a Star Wars IX. epizódját. Colin Trevorrow üresen maradt rendezői székébe a Disney, J. J. Abramset ültette, ami valljuk be, Az ébredő Erő 2,06 milliárd dolláros kaszálása után nem olyan meglepő.

Sok rajongó azonban nem fogadta túl jól a hírt és egy petíciót indítottak:

"Az új trilógia indulásakor a Disney és a Lucasfilm azt ígérték, hogy mindegyik filmet más rendezi majd, hogy az egyes epizódok frissek, újszerűek maradjanak. J. J. Abrams visszatérésével a Disney megszegi az ígéretét. Hogy megelőzzük, hogy a Star Wars IX ismét csak egy újraforgatott korábbi epizód legyen (azt pedig főleg nem szeretnék, ha az Episode 6: A Jedi visszatér rip-offja lenne), követeljük, hogy Kathleen Kennedy cserélje le a rendezőt."


Az aláírások száma eddig 2585 főt számlál és folyamatosan növekedik, de több mint valószínű, hogy a produkció ennek ellenére sem válik meg Abramstől. 

Ti ki mellett voksolnátok?

Képek: Tumblr

Legnézettebb videók