Műsorújság
RTL Most

Lássuk, milyen nagy durranást várunk az idei Comic-Contól!

Idén is eljön a várva várt esemény, amit minden képregényrajongó remegve vár és, ami kapcsán most kicsit összeszedtük, miben is reménykedünk, miket láthatunk és tudhatunk meg majd jövő héten!

Az biztos, hogy a két képregény nagyhatalom, a DC és a Marvel idén sem okoz majd csalódást, hiszen nem egy filmjük van talomban, amikről most végre információkat csepegtethetnek el!

Nos, a DC háza táján ott Az Igazság Ligája című film, amit idén novemberben láthatunk majd, valamint az Aquaman, amire jövő karácsonyig kell várnunk.

Ám most felröppent a hír, hogy az eddig tervezett Cyborg-mozi helyett, lehetséges, hogy ismét előveszik inkább Zöld Lámpás karakterét, akit 2020 júliusában láthatunk majd, de ez az alkotás egyelőre a forgatókönyvének megírásánál tart.

Így felmerülhet a kérdés, hogy nem érdemelne-e egy korábbi folytatást Wonder Woman, akinek a szélesvásznon való debütálása az egyik legnagyobb sikere lett idén a DC-nek!

 

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm) on

De kíváncsian várjuk, hogy mit villant a stúdió a közeljövőben bemutatandó projektjeiről, melyek között olyan filmek szerepelnek, mint a Batman-film, a Justice League Dark, a régóta ígért The Flash-mozi, valamint a Suicide Squad 2 és a Gotham City Sirens, melyekről szintén elég sokat hallani mostanában!

Bizony, bőven van miből válogatni és valljuk be, mi bárminek örülnénk! Főleg, hogy a DC-nek igencsak fel kell kötnie a nadrágját, hiszen a Marvel is bőven tartogat meglepetéseket!

Éppen ezért reméljük, hogy végre többet megtudhatunk az Avengers: Infinity War-filmről, ahogyan újabb hírmorzsák érkezhetnek a Thor: Ragnarok-filmről, amivel valószínűleg teljesen új dolgok vehetik kezdetét a Marvel Univerzumban! Ráadásul ezek közül az egyik - az első női főszereplős filmjük - a Marvel kapitány-mozi lehet!

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Egyébként felröppent az a hír is, hogy egy régi kedvencünket teljesen megújult szerepben láthatjuk a legújabb Bosszúállók-filmben. Ez a karakter pedig nem más lehet, mint Steve Rogers, azaz Amerika kapitány (Chris Evans), akiről már régóta tudni, hogy valószínűleg befejezi pályafutását az USA szimbólumaként!

Ám most úgy tűnik - új karakterként - Nomádként térhet vissza, aki a Kapitány egyik verziója a képregényekben, és akit akár már az Infinity War-filmekben is láthatunk!

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Na, ugye, hogy van mit várni!

Ne feledd, Comic-con július 20-23-ig!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók