Műsorújság
RTL Most

Kukkants be a Jumanji forgatására!

A film készítői váratlan dologra adták a fejüket, ugyanis egy kulisszatitkos videót osztottak meg az interneten a Jumanji: Vár a dzsungel című mozifilm kapcsán! Ugye kíváncsi vagy te is? Lesd meg velünk!

Korábban már több alkalommal is írtunk a december 21-én debütáló Jumanji folytatásfilmről, amihez most egy extra videó jelent meg. A kedvcsináló a forgatásokba enged bepillantást, valamint a sztori kezdetére is fény derül.

Egy iskolás banda büntetésben részesül, ezért ki kell suvickolniuk az épület pincéjét, ahol rábukkannak egy ismeretlen videójátékra. Kezdeti kíváncsiságuk azonban éles fordulatot vesz, amikor a különös játék beszippantja őket, ahol már önálló karakterekként lesznek jelen, és bizony végig kell menniük a pályán, lehetőleg GAME OVER nélkül.

A közelgő mozifilm tehát az 1995-ös filmklasszikussá vált Jumanji 21. századi folytatása, ahol már nem egy társasjáték, hanem egy videójáték okozza a bonyodalmakat.

Lesd meg te is a kulisszavideót! Angolul tudók előnyben, de nyelvtudás nélkül is sok-sok meglepetésnek lehetsz szemtanúja!

Legnézettebb videók