Műsorújság
RTL Most

Köss ki te is a Karib-tenger kalózai 5-nél!

A legújabb kalózos sztori első beharangozója Jack Sparrow nélkül is felkeltette az érdeklődésünket, sőt Javier Bardem-nek köszönhetően, biztosan lehorgonyzunk majd mellette!

Bár Johnny Depp-et valóban nem láthatjuk a bejátszásban, karakterének szelleme az egész treasert körüllengi.

Helyette viszont kaptunk egy hátborzongatóan jól elmaszkírozott igencsak halott kalóz kapitányt, Salazar-t, akit Javier Bardem alakít és egy kétségbeesett Brenton Thwaites-t, akinek a karaktere, Henry és, akiről Salazar úgy véli, ismeri Sparrow-t!

Mert hiába nem látjuk Depp-et vagy Orlando Bloom-ot az előzetesben, a két sztár bizony visszatér a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales című alkotásban!

„Keresd meg nekem Sparrow-t és továbbítsd az üzenetemet: a halál egyenesen érte jön!” – hangzik a megbízás Salazar kapitánytól.

Egyébként a film bemutatása a tervezettekhez képest csúszott, amiatt mert Johnny Depp keze megsérült az ausztráliai forgatások során és egy darabig nem tudták folytatni a munkálatokat. Így a filmet, aminek rendezője Joachim Rønning, a producere pedig Jerry Bruckheimer, 2017 májusában fogják bemutatni az amerikai mozikban!

Depp és Bloom mellett pedig visszatér még Geoffrey Rush, de láthatjuk majd Kaya Scodelario-t és Paul McCartney-t is!

Nézd meg az előzetest, hogy te is megbizonyosodj róla, érdemes lesz észben tartanunk a Karib-tenger kalózai 5-öt!

Forrás: variety.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók