Műsorújság
RTL Most

Kórházba került a Jay és Néma Bob rendezője

Kevin Smith-t, a Jay és Néma Bob, és a Shop-stop filmek készítőjét utolsó pillanatban szállították kórházba szívinfarktussal.

Újabb példa arra, hogy mennyire fontos időben orvoshoz fordulni: Kevin Smith, az olyan kultikus filmek rendezője/írója, mint a Shop-Stop, vagy a Dogma, éppen aznapi második stand-up fellépésére készült, amikor rosszullét fogta el.

Smith saját közösségi oldalain számolt be az esetről. Elmesélése alapján először csak álmosnak érezte magát, majd elfogta a rosszullét, és izzadni kezdett. Ekkor úgy döntött a második fellépését inkább lemondja, barátai pedig egyből kórházba szállították őt.

 

A post shared by Kevin Smith (@thatkevinsmith) on

Az igazán rémisztő része ráadásul csak ekkor következett a dolgoknak, Smith orvosa ugyanis megállapította, hogy ha a rendező nem cselekedett volna azonnal, nagy valószínűséggel még aznap este elhalálozott volna. A problémát egy eltömődött artéria okozta, amit azóta egy beavatkozással kezeltek.

Smith azóta már minden közösségi oldalán posztolt a történtekről, ráadásul nemcsak köszönetet mondott barátainak és orvosainak a gyors segítségért, de saját gondolatait is megosztotta a történtekről:

 „Remek életem volt: a szerető szüleim azzá a személlyé neveltek fel, aki most vagyok. Furcsa, csodás karrierem volt a média minden területén, remek barátaim, a világ legjobb felesége, és egy hihetetlen lányom, aki miatt apa lettem. Viszont amint a végtelenbe bámultam, rájöttem valami kielégítőre. Igen, hiányozna, ha az élet nélkülem folytatódna, és lesújtana, ha nem csinálhatnám meg a Jay és Néma Bob rebootot, mielőtt még véget érne az életem. De összességében, ha ez lett volna a vég, elégedett lettem volna vele.”

Szerencsére azonban szó sincs még a végről, Smith pedig mindent meg is tesz azért, hogy minél tovább köztünk maradjon – posztjában még azon is elgondolkodott, hogy talán ideje vegetáriánussá válnia.

Forrás: Facebook

Legnézettebb videók