Műsorújság
RTL Most

Kőkemény akció és vagányság: megérkezett a Deadpool 2 új előzetese!

Cowboyok, jövőből érkezett félig robot mutánsok, és persze a világ legnagyobb szájú zsoldosa! Hatalmas bulinak ígérkezik a képregényfilm második része is a legújabb kedvcsináló alapján.

Eddig csak képen láthattuk, most azonban végre akció közben is megvillantja robot-bicepszét a Josh Brolin által alakított Kábel! Az új előzetes alapján Deadpool második kalandja duplázza majd az akciót, ráadásul mindezt teszi számos (szó szerint) szuper karakter bemutatásával.

Wade és az első film szereplői mellett ugyanis feltűnik Kábel (Josh Brolin), Domino (Zazie Beetz), illetve egy rövidke snitt erejéig Julian Dennison is, aki Taika Waititi (a Thor: Ragnarök rendezőjének) A vademberek hajszája című filmjéből lehet ismerős a nézőknek.

Persze nem imádnánk annyira Deadpoolt, ha nem lenne ezúttal is egy igazi őrült csavar az előzetesben, ezt azonban nem lőjük le nektek, hadd nevessetek ti is egy jót Ryan Reynoldsék agymenésén:

A film hivatalos címét és a történetét egyébként még mindig nem ismerjük, pedig már csak alig három hónap van hátra a premierig. Az előzeteshez mellékeltek egy rövid szinopszist a sztoriról, ami valószínűleg semmit nem árul el a filmről, de azért mi jót nevettünk rajta:

Miután túlélt egy közel halálos ökörtámadást, Wade Wilson, az eltorzult étkezde-séf azért küzd, hogy valóra váltsa álmát, és ő legyen Mayberry legdögösebb csaposa, miközben próbál megküzdeni ízlelése elvesztésével. Míg próbálja visszaszerezni élete sava-borsát, valamint egy fluxuskondenzátort, Wade ninjákkal, a yakuzával és egy horda szexuálisan feltüzelt kutyával száll szembe, eközben bejárja a világot, és felfedezi a család, a barátság, valamint az ízlelés fontosságát, megérzi a kaland ízét és kiérdemli a hőn vágyott, a „Világ legjobb szeretőjének” járó bögrét.

Az a helyzet, hogy még így is megnéznénk a filmet, de már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy vajon miről szól majd Reynoldsék második kalandja.

A Deadpool 2 május 17-én érkezik a magyar mozikba.

Forrás: Youtube

Legnézettebb videók