Műsorújság
RTL Most

Kíváncsi vagy, mit csinál Thor a szabadidejében?

Most végre megtudtuk, miért nem szerepelt hősünk az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben, sőt azt is, hogyan és kivel él, valamint még jó pár vicces momentum kiderül a Marvel-filmek karakteréről és társairól. A készítők ugyanis fullba nyomták a Thor-t (és mi is)!

A Marvel alkotói egy zseniális videót dobtak piacra, ami felhívja figyelmünket arra, hogy nemsokára újabb Bosszúállók-filmet kaphatunk, valamint természetesen a készülő Thor: Ragnarok mozira is, hiszen az alkotás és a kisfilm középpontjában a skandináv hős áll.

Lássuk, mire számíthatunk a videó megnézésekor:

Chris Hemsworth fürdőköpenyes istensége már önmagában is komikus, ám mikor elárulja, hogy az egész polgárháború alatt Ausztráliában pihent és várta, hogy barátai hívják (amire végül erre nem került sor), már biztosak lehetünk benne, hogy nem kell véresen komolyan vennünk az alkotást.

Az idén, a Comic-Conon levetített áldokumentum filmben Thor bemutatja lakótársát Darryl-t, a szerény kis irodistát, aki amellett, hogy takarít a szuperhősre, segít neki e-mailt fogalmazni barátjának, Steve Rogers-nek, de láthatjuk az emberfeletti karakter szobáját, melynek falán egy érdekes táblát is felfedezhetünk, melyen kúsza ábra mutatja Thor elképzeléseit arról, ki kivel áll kapcsolatban a Marvel univerzumban.

Az információk, amiket ő apró nyomoknak nevez, tulajdonképpen olyan kérdéseket boncolgatnak, mint például:

„Mik a végtelen kövek?”

„Ki az a nagy lila valaki, aki a lebegő székben ül?” – ehhez hősünk hozzáfűzte, hogy mágikus kesztyűje van, és nem szeret felállni.

Majd a S.H.I.E.L.D. vezetőjére mutatva tovább elmélkedik:

„Mit tud ő igazából? És tényleg Fury a valódi neve?”

De nemcsak Hemsworth-nek örülhetünk, hanem Mark Ruffalónak is, akinek a karaktere szintén kimaradt a legújabb Amerika kapitány-filmből. Ők ketten, többek között, utána járnak a Hulk-nadrág rejtélyének.

Végül pedig, az elhanyagolt hős meglepő döntésre jut, amihez persze ismét barátja Darryl segítségére van szüksége!

Hogy mi lehet ez?

Nézd meg a videót, és amellett, hogy megtudod, mit vett a fejébe Thor, még több komikus momentumot láthatsz a képregényhős életéből!

A Thor: Ragnarok-at pedig jövő ősszel láthatjuk a mozikban, nem kisebb nevekkel teletűzdelve, mint Cate Blanchett, Jeff Goldblum, és Tessa Thompson, valamint a régi ismerősőkkel Tom Hiddlestonnal és Anthony Hopkins-szal is találkozhatunk.

Forrás: vanityfair.com, twitter
Képek: tumblr.com
,

Legnézettebb videók