Műsorújság
RTL Most

Kirsten Dunst ezúttal rendez, méghozzá nem is akárkit!

A színésznő készített már több rövidfilmet, de most nagyobb munkába fog és az írónő Sylvia Plath főművét a The Bell Jar-t viszi vászonra, melynek főszerepére már meg is nyert magának egy ifjú tehetséget!

A film forgatásait valószínűleg a 2017-es év elején kezdik meg, a szövegkönyvét Nellie Kim írja, a főszereplője pedig nem más lesz, mint Dakota Fanning!

Az idősebbik Fanning lány Esther Greenwood-ot alakítja majd, aki egy depressziós, szellemileg instabil nőt játszik, aki elvállal egy nyári munkát egy magazinnál.

Plath munkásságából eddig nem sok filmadaptáció készült, az egyik ezek közül a 2003-as Gwyneth Paltrow szereplésével bemutatott Sylvia. Melyre az írónő egyik leszármazottja azt mondta, hogy egy szörnyű, öngyilkos hajlamú asszonyt mutat be, ami szerinte nem valós.

Talán Dunst és Fanning párosa a megfelelő, hogy igazságot szolgáltasson a költőnő esetében, hiszen mindketten remek színésznők és fiatal koruk ellenére is rengeteg tapasztalattal bírnak. A rendezőként debütáló Dunst akárcsak színésznő kollégája gyerekként került a filmezés világába.

Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik Sophia Coppola is részt vesz a munkálatokban, aki már nem egyszer dolgozott Kirsten Dunst-tal, valamint rendezte már Elle Fanning-et is, Dakota testvérét.

Így az ő hármasuk ígéretes csapatnak bizonyul a projektre!

Forrás: variety.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók