Műsorújság
RTL Most

Kidobták a következő két Bosszúállók-film címét!

A rendezőpáros, Anthony és Joe Russo noha most az Amerika Kapitány harmadik részével járja a világot, máris a jövőre koncentrálnak, és a harmadik, valamint negyedik giga szuperhős filmjükről csepegtettek el némi információt.

Ugyebár eddig úgy tudtuk, hogy a Bosszúállók soron következő részei Infinity War I. és II. néven kerülnek majd a mozikba. Azonban egy friss interjúban a rendezők elmondták, hogy egyre biztosabb, hogy megváltoztatják a címeket, hiszen nagyon félrevezetőek, a két filmnek ugyanis nem lesz köze egymáshoz. Vagyis nem kell arra számítanunk, hogy Az éhezők viadalához, A beavatotthoz vagy éppen a Harry Potterhez hasonlóan ketté osztanak egy sztorit.

„A két film teljesen független egymástól. Az a cél, hogy megváltoztassuk a címeket, de egyelőre még nem találtunk ki újakat helyettük.” – nyilatkozták a Russo testvérek.

Az eredeti címek – melyeket 2014-ben jelentettek be – egy 1992-es képregény sorozatból jöttek, amelyben hőseink a gonosz hasonmásaikkal küzdenek meg, amiket egy sötét entitás, a Magus teremtett. Egyetlen célja volt ezzel, hogy megszerezze a Végtelenség Ékköveit, melyekkel végtelen hatalomhoz juthatna.

 


Hogy ebből a fenti sztoriból mennyi valósul majd meg a Bosszúállók folytatásaiban, nem lehet sejteni. Eddig ugyanis viszonylag keveset tudunk a történetről: újra összehozzák majd a már jól ismert Marvel karaktereket, akik Thanosszal (Josh Brolin) küzdenek meg, miközben újra a világ megmentése lesz a cél.

De hogy valójában mi lesz…?

Az első érkezését 2018-ban, míg a másodikét 2019-ben várhatjuk!

Forrás: The Hollywood Reporter, Empireonline

Legnézettebb videók