Műsorújság
RTL Most

Kiderült, mikor jön az Az folytatása!

Kedves King-rajongók, karikázzátok be ezt a szent dátumot a naptárotokban, ugyanis a Warner bejelentette: 2019. szeptember 6-án érkezik az Az második része!

A sztori 27 évvel később folytatódik, amikor a gyerekek már felnőttként néznek szembe a gonosz bohóccal. A Krajcárost alakító Bill Skarsgard ismét felölti majd a bohócjelmezt, és a gyerekszereplők is visszatérnek.

Arról még nem érkezett hivatalos információ, hogy kik játszhatják majd a felnőtté vált gyerekeket, de egy név már felmerült ezzel kapcsolatban. Az a hír járja, hogy a felnőtt Beverly-t nem más, mint Jessica Chastain fogja alakítani!

A színésznő egyébként szoros barátságot ápol a rendezővel, akivel dolgozott már korábban, így jó esély van rá, hogy valós alapja van a pletykáknak.

Stephen King nemrég ünnepelte 70. születésnapját, és nem is lehetett volna nagyobb születésnapi ajándéka, minthogy vadonatúj filmadaptációja közel egy hónap alatt minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett!

Az Az-nak William Friedkin klasszikusát, az Ördögűzőt kellett leköröznie, ami 441 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetett. A gyilkos bohóc története jelenleg már 478 millió dollárnál jár, és ki tudja még, hol a vége…

A második mozifilmig sajnos még két évet kell várnunk, de az első film zsenialitása jogosan enyhítheti türelmetlenségünket! Biztosak vagyunk benne: érdemes lesz kivárnunk!  

Addig is lessétek meg a mémeket, amik ellepték az internetet! Kíváncsi vagy, hogyan ropja Krajcáros a Uptown Funk-ra vagy a Gangnam Style-ra? Lesd meg itt:

Legnézettebb videók