Műsorújság
RTL Most

Kiderült, ki bújik Aretha Franklin bőrébe!

A világ egyik legnagyobb énekeséről készül hamarosan mozifilm, akit nem más, mint a Grammy-díjas Jennifer Hudson fog alakítani.

Ugye ti is imádjátok az életrajzi filmeket? Mi odáig vagyunk értük, és alig várjuk, hogy megcsodáljuk Margot Robbie-t Sharon Tate szerepében, nem is beszélve Zac Efronról, aki a hírhedt sorozatgyilkos bőrébe bújik. A minap pedig lehullt a lepel, és mindenki megtudhatta a nagyszerű hírt: Jennifer Hudson alakítja a soul királynőjeként is emlegetett Aretha Franklint a készülő alkotásban.

Sőt, a pletykák szerint a most 75 éves énekesnő maga kérte fel Jennifert a szerepre!

Az pedig már most nyilvánvaló, hogy nem nyúltak mellé a szerepválasztással, hiszen 2006-ban az énekesnő megkapta élete első Oscar-díját a Dreamgirls című filmben nyújtott lehengerlő alakításáért. A musicalben még a falak is beleremegtek Jennifer hangjába…

A filmen állítólag már 2011 óta dolgoznak, de pontos premierdátumot még nem tudunk. Bár úgy tűnik, nem igazán kapkodják el, de nem is baj! Legyen csak egy aprólékosan kidolgozott, tökéletesre csiszolt mozi, egy fantasztikusan tehetséges színésznővel a főszerepben.

Kíváncsian várjuk!

Legnézettebb videók