Műsorújság
RTL Most

Kevin Spacey-t kivágták a filmjéből!

A Világ összes pénze című mozifilm decemberben érkezik a mozikba, amihez már az előzetes is megjelent, viszont Ridley Scott úgy döntött, kivágja Spacey-t a filmből.

Ha még a színész botrányaitól hangos sajtófelhajtás nem volna elég, Kevin Spacey-re úgy rájár a rúd, hogy még egy befejezett filmet is képesek újraforgatni, csakhogy ne ő játszon benne. Ridley Scott úgy döntött, hogy vállalja a kockázatot, így újra összetereli a stábot, mellőzvén ezzel a nemrég coming outolt színészt.

Spacey helyére a szintén Oscar-díjas Christopher Plummer érkezik, akivel néhány hét alatt újraforgatják a jeleneteket. Mint kiderült, Ridley őt szerette volna eredetileg is a szerepre, de a producerek nagyobb nevet akartak. Így esett a választás Spacey-re.  

Az elmúlt hónapban sorra kerültek nyilvánosságra az újabb és újabb vádak, miszerint a színészt szexuális zaklatással gyanúsítják, ráadásul a rendőrség bűncselekmény miatt nyomoz.

Spacey-t viszont nemcsak A világ összes pénze című filmből vágták ki, hiszen már további készülő produkciókból is kitették a szűrét. Sőt, még az Emmy-díját is visszavették. A híresztelések szerint a színészt jelenleg egy klinikán kezelik, ahol szexfüggőségétől próbál megszabadulni.

Legnézettebb videók