Műsorújság
RTL Most

Két újabb világsztár csatlakozhat az „Az” folytatásához

Az X-men filmek sztárja és Amerika egyik legismertebb komikusa is csatlakozhat a bohócos horror folytatásához, amelyről már azt is tudjuk, hogy mikortól forgatják.

A 2017-es Az igazi kasszasiker volt, sorra döntötte meg a bevételi rekordokat, ráadásul kritikailag is sikeresnek bizonyult. A film alapját adó Stephen King regény egy kötetben, de két részben mesélte el a Derry-i fiatalok és az őket fenyegető gyilkos lény, Pennywise történetét. Az első felvonásban a Vesztesek klubjának tagjai még gyerekfejjel harcoltak a vérmes bohóccal, a másodikban pedig felnőttként kellett visszatérniük egykori otthonukba, hogy 27 évvel az első találkozásuk után, ismét elűzzék Pennywiset, ezúttal remélhetőleg örökre.

A film második része már ezt a történetet dolgozza majd fel, így nem meglepő, hogy majdnem a teljes szereplőgárda megváltozik. Azt már tudjuk, hogy a felnőtt Beverly bőrébe Jessica Chastain bújhat majd, most pedig arra is fény derült, hogy kik esélyesek még a további főszerepekre.

James McAvoy a kisöccsét elvesztő Bill felnőtt megformálója lehet, Bill Hader pedig a komikusi vénával megáldott Richie Toziert alakíthatja. Előbbit Jaeden Lieberher formálta meg az első részben, utóbbit pedig a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard.

Ezek a fejlemények azért is érdekesek, mert bár James McAvoyról eddig nem esett szó, egy korábbi interjúban még Finn Wolfhard is azt nyilatkozta, hogy ha rajta múlna, akkor Hadernek adná a felnőtt Richie szerepét.

És, hogy mennyire megbízhatóak ezek a híresztelések? Bár hivatalosan még nem erősítették meg a dolgot, Jessica Chastain legutóbbi instagram posztja igencsak árulkodó:

 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

A lehetséges szereplők kiléte mellett egy hivatalos információ is napvilágot látott a napokban, miszerint idén júliusban kezdődik meg az Az - Második fejezet forgatása. A kész filmet 2019. szeptemberében láthatjuk.

Forrás: Instagram, Tumblr

Legnézettebb videók