Műsorújság
RTL Most

Justin Timberlake Woody Allen új filmjében?

Újabb év telt el, ami azt jelenti, hogy ideje elkezdeni a Woody-várakozást! Minden évben kapunk filmet a rendezőtől, most ráadásul a blockbuster szezon közepén érkezik, igazán meglepő nevekkel.

Noha a 81 éves mester az utóbbi években már nem igazán hozza régebbi ikonikus filmjei színvonalát – vagy mondjuk ki, varázsát – minden évben érdeklődve várjuk, hogy most éppen milyen korba csábít el minket.

Az idei választása az ’50-es évekbe repít bennünket, Amerikába, azon belül is Cony Islandre. Mégis, a „Wonder Wheel” néven futó alkotás igazi pikantériája nem is ezekben a részletekben rejlik, sokkal izgalmasabb, hogy kiket is láthatunk majd a történetben! Egyrészt megkapjuk Kate Winsletet, akinek ugyan már megvolt az esélye, hogy részese lehessen egy Woody filmnek, de végül családi okok miatt kihullott a Matchpoint stábjából. Amit 2005-ben elszalasztott, azt most bepótolja, ráadásul Justin Timberlake oldalán!


Nem meglepő, hogy Mr. Allen egy zenészt válasszon a csapatába, hiszen egy sorozat erejéig még Miley Cyrus-szal is dolgozott, aki akkori szélsőséges fellépései után, igazán meglepte a rendező rajongóit.

Timberlake persze közel sem hasonló mentalitású forma, sőt már többször is megmutatta magát a nagyvásznon többféle műfajban is (Barátság extrákkal, Vakszerencse, Llewyn Davis világa, Lopott idő) és megannyi vicces szkeccsben is szerepelt, többek között a Saturday Night Live-ban.

Mellettük feltűnik még Juno Temple és Jim Belushi is!

A másik érdekessége a filmnek, hogy hosszú évek után, újra decemberi premiert kapott egy Woody Allen alkotás! Ez a 2005-ös Matchpoint óta nem fordult elő: a rendező az utóbbi években a nyári szezonra időzített, most viszont befigyel a díjátadó szezon… lehetséges, hogy végre megint nagyot villant, és a 2014-es Blue Jasmine Oscar-győzelme után újra begyűjthet egy aranyszobrot?
 

Forrás: Indiewire

Legnézettebb videók