Műsorújság
RTL Most

Jön az új Vasember! Mit szólt ehhez Robert Downey Jr?

Tudjuk, hogy a Marvel most megpróbál új utakra lépni a képregényeit illetően, és nemrég bejelentették, hogy Tony Stark szépen átadja a stafétát egy tini zseninek, aki ráadásul egy színes bőrű lány.

A Marvel tényleg mindent megtesz azért, hogy szélesebb körben érje el az embereket: új történetek és karakterek születnek, ráadásul olyan módon, ami biztosan beszélgetésre ösztönzi a rajongókat. Két nappal ezelőtt érkezett a legfrissebb hír, miszerint az egyik legmeghatározóbb hősük leköszön, a páncéljába pedig egy teljesen új szereplő bújik majd.

Ugye, senkinek sem kell bemutatni Vasember karakterét. Egy nagyon határozott, részletesen kidolgozott szereplő ő, aki a filmek megszületését (2008-ban indult) követően még inkább befolyásolni tudta a köztudatot. Ehhez persze kellett egy olyan színész, aki teljesen eggyé tudott válni a narcisztikus, folyton poénkodó zseni személyiségével. Lévén ő maga is ilyen. Lévén ő Vasember. Mármint Robert Downey Jr.


Nos, mi is beleszaladtunk ebbe a gondolatmenetbe: nehéz a két nevet elválasztani egymástól, hiszen a színész lassan tényleg Tony-vá vált, vagy fordítva…

Na, ilyen – és ehhez hasonló – képzetek közepette jött a hír, hogy Tony Stark leteszi a lantot a képregényekben és a helyét Riri Williams, egy fiatal zseni veszi át. És amit a Marvel letesztel a képregények világában, idővel a nagyvásznon is megjelenhet majd.

Ez pedig egy óriási váltást jelent, ami nem kevés kérdést, felháborodást, kételyt vagy egyáltalán kíváncsi gondolatot vethet fel a Marvel fanokban, és ők számítanak a legjobban. Mégis, felmerül a kérdés: mit gondolhat minderről Robert Downey Jr.?

A hivatalos Riri kép mellé nemes egyszerűséggel csak ezt a szöveget tette ki: „Get ready for a new generation of Marvel BAMF...”, ennek a lényege pedig, hogy egy igazi menő és belevaló csajszinak tartja Ririt.


Nem is lepődünk meg rajta, hogy a színész támogatja a projektet, hiszen mindig is nyitott szemmel járt a világban, és szereti az újításokat, sőt, imád segíteni másokon. Legutóbb például Chris Evans-t és Gwyneth Paltrow-t csapta a hóna alá és meglátogatták az egyik legnagyobb rajongójukat. Szóval, Downey jófej! Ennyi!

Plusz jól is teszi, ha támogatja a Marvelt, hiszen eléggé jól megszedte magát a Vasember-filmekkel, nem véletlenül lett az egyik legjobban kereső színész idén. Most ráadásul úgy tűnik, hogy az új Bosszúállók-filmek mellett még a friss Pókemberben is cameózik egyet.

Szerintetek?

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók