Műsorújság
RTL Most

Jön a Godzilla 2, nem is akárhogyan!

Jó és rossz híreink vannak a szörnyfilmek rajongóinak: utóbbi az, hogy később mutatják be a filmet, mint ahogy azt reméltük, másfelől viszont a készítők nem egy, hanem rögtön két folytatást is ígérnek, amik még bőven tartogatnak számunkra meglepetést!

A Gareth Edwards által újragondolt Godzilla történet legújabb fejezete, a Godzilla 2, 2019 márciusára várható sajnos, pedig az alkotók 2018 nyarára tervezték.

Ezzel el akarták kerülni, hogy a Transformers 6 bemutatójával egy időpontban láthassák a nézők a filmet. Nem csodálkozunk azon, hogy végül változtattak a kitűzött időponton, ugyanis a rendező előző dínós sztorija világszerte 524 millió dollárt hozott a konyhára!


Arról nem is beszélve, hogy a forgatókönyvíró, Max Borenstein még nagyobb és még izgalmasabb lénnyel kecsegtet, illetve még nem tudni, hogy az előző film stábjából visszatér-e Juliette Binoche, Bryan Cranston,vagy Elizabeth Olsen, illetve Aaron Taylor-Johnson. A cselekményről pedig csupán annyit árultak el, hogy néhány régi klasszikusnak mondható Godzilla ellenséggel viszont biztosan találkozhatunk!

Azonban így sem kell csüggednünk, rögtön kárpótoltak bennünket azzal, hogy az óriás szörnyeteg egy újabb filmje is elkészül, melyben egy másik hatalmas lénnyel, King Konggal fog megküzdeni!

A behemótok csatája, a Godzilla vs. Kong 2020 májusában kerülhet a mozikba. Addig sem kell hatalmas szörnyek nélkül tengetnünk az időnket, jövő tavasszal érkezik a Kong: Skull Island, melyben az Oscar-díjas Brie Larsont és Tom Hiddlestont láthatjuk a főbb szerepekben!

 


A mozi a ’70-es években játszódik és egy csapat felfedező egy különös szigeten, mitikus lényekkel találják szembe magukat.

Ti várjátok már az új Godzilla-filmeket, vagy inkább az óriás gorilláért izgultok?

Forrás: Entertainmentweekly.com, Comingsoon.net, Cinemablend.com
Képek:Tumblr

Legnézettebb videók