Műsorújság
RTL Most

Javában forog a legújabb Marvel-mozi!

A Marvel ezúttal ismét a galaxis (talán nem is annyira) távoli szegleteiben játszódó kalanddal készül, az első forgatási képek alapján pedig nagyon ígéretesnek tűnik az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével készülő mozi.

A Marvel megkezdte legújabb filmje, a Captain Marvel felvételeit Los Angelesben, ahol a munkálatok java folyni fog.

A film rendezőpárosa Anna Boden és Ryan Fleck, akik többek között az Oscar-díjra jelölt Fél Nelsont készítették korábban. A címszerepet az Oscar-díjas Brie Larson játssza, partnerei a korábbi Marvel-mozikból már ismerős Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Lee Pace és Clark Gregg, valamint Ben Mendelsohn és Jude Law lesznek.

 

A post shared by Brie (@brielarson) on

A képregényekben először 1968-ban felbukkant Marvel-hősnő alapján készült Captain Marvel, melynek története Carol Danverst követi nyomon, akiből a világegyetem egyik legnagyobb hatalmű hőse lesz, mikor a Föld két idegen faj galaktikus háborújának részesévé válik. A mozi az 1990-es években játszódik majd, így lehetséges az, hogy már halott karakterek is részt vesznek majd a film történetében, például a Galaxis őrzői első részének főellensége, a Lee Pace által alakított Ronan.

Carol Danvers, vagyis Captain Marvel hatalmas szerephez jut majd a közelgő negyedik Bosszúállók moziban is, illetve olyan találgatások és pletykák is napvilágot láttak már, miszerint először nem önálló filmjében, hanem akár már a pár hét múlva érkező Végtelen háborúban is láthatjuk majd a hősnőt, ha csak pár képkocka erejéig is.

A film magyarországi bemutatója 2019. március 7-én lesz.

Legnézettebb videók