Műsorújság
RTL Most

Jamie Dornan-nek elege lett Mr. Grey-ből?!

A sötét ötven árnyalatának sztárja nemrég különös kijelentést tett, amiből úgy tűnik betelt nála a pohár! Lehet, hogy végzett a túlfűtött szereppel? Most megtudhatod!

Bár a karrierjének a beindulását a sötét alakok megformálásnak köszönheti, most úgy tűnik, Dornan elhatározta, hogy vidámabb, de legalábbis világosabb vizekre evezné a hajóját!

Ezen pedig mi sem lepődünk meg, hiszen az elmúlt öt évben a „szexuális bántalmazók” mindkét arcát megmutatta. Egy sorozatnak köszönhetően láthattuk valódi pszichológiai esetként, valamint A szürke ötven árnyalatának milliárdos szívtiprójának szerepében megismerhettünk egy olyan férfit is, aki frusztrációi feldolgozásaira használja az intimitást, majd A sötét ötven árnyalatában végül romantikus lovaggá lép elő.

Nos, most ezzel kapcsolatban nyilatkozott a színész:

„Szeretnék egy olyan szerepet, amiben nem kell nőket ágyhoz kötöznöm!” – viccelődött Jamie Dornan.

Ennek ellenére Mr. Grey rajongóinak nem kell aggódniuk, hiszen ez nem azt jelenti, hogy a színész ne térne vissza, a harmadik és egyben záró epizódjához a trilógiának!

Legközelebb viszont Robin Hood történetének legújabb feldolgozásában láthatjuk, amiben Will Scarlet-et alakítja majd, és amiről a következőket mondta Dornan:

„A legnagyobb félelmem ugyanazt csinálni, újra és újra, ezért hatalmas vonzerő számomra, hogy még sosem volt ezelőtt ilyen szerepem!”

A Robin Hood: Origins-t egyébként hazánkban is forgatták!

Forrás: elleuk.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók