Műsorújság
RTL Most

Jamie Dornan Budapestre jön és nemcsak a női szíveket fogja elrabolni!

A szürke ötven árnyalata sztárja ugyanis újabb szerepet kapott egy A-listás sztárokkal teletűzdelt eredettörténetben, amit ráadásul hazánkban forgatnak idén télen.

A színész ezúttal Jamie Foxx és Taron Egerton mellett fogja Robin Hood egyik bajtársát, Will Scarlettet alakítani egy filmben, melynek forgatásai feltehetőleg januárban kezdődnek Budapesten.

Egyébként a készülő mozi egy eredettörténet, amiben Egerton lesz Robin Hood, Foxx fogja alakítani Little John-t, Dornan pedig a forrófejű kardforgatót, akinek a felesége az Eve Hewson által alakított Maid Marian, és aki persze rájön, hogy szerelmes Robin Hoodba. A klasszikus sztori többi ismerős karakteréről egyelőre semmi hír, arról pedig pláne nem, hogy ki alakíthatná őket a nemsokára forgó moziban.

Emellett a cselekmény hasonló az eddigiekhez: Robin Hood felfedezi, hogy az ő szeretett sherwoodi erdője és a környék lakói korrupció áldozatai lettek, ezért cselszövő csapatot verbuvál, hogy visszaszerezze szülőföldjét.

A Robin Hood: Origins című alkotást Otto Bathurst fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig Joby Harold, az Arthur Király – A kard legendája forgatókönyvírója jegyzi, a producer pedig nem más lesz, mint az immár Oscar-díjas Leonardo DiCaprio.

Mindazonáltal Jamie Dornan feltűnik még A sötét ötven árnyalatában idén februárban, valamint nemrég szerepelt az Anthropoid, illetve a The 9th Life of Louis Drax című művekben. Sőt, látható lesz Emma Forest Untogether című drámájában is, mielőtt belefogna a Robin Hood: Origins munkálataiba!

Azonban nem ez az egyetlen film, ami ismét előveszi a tisztaszívű tolvaj történetét!

Úgy hírlik, hogy a 300 producere Gianni Nunnari is dolgozik egy Robin Hood 2058 című projekten, valamint a Disney is tervez egy Nottingham & Hood című alkotást, amit hasonlóra terveznek, mint A Karib-tenger kalózai franchise.

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók