Műsorújság
RTL Most

Íme 10 érdekesség a Szemfényvesztők 2-ről!

Vasárnap 20:10-től Szemfényvesztők 2, 22:50-től pedig John Wick: Második felvonás!

Ha vasárnap, akkor a folytatásoké a főszerep: a Cobra 11 után érkezik a négy lovas második kalandja (Daniel Radcliffe-fel kiegészülve!), utána pedig John Wick másodszor is szétcsap a rosszfiúk között. John Wickes érdekességekért katt ide, a Szemfényvesztők 2-ről pedig alább olvashattok!

1. Az eredeti tervek szerint ők lettek volna a Szemfényvesztők főszereplői: Philip Seymour Hoffman, Jim Carrey, Hugh Grant, Sacha Baron Cohen és Colin Firth, de felmerült még Jake Gyllenhaal és Olivia Wilde neve is!

2. Isla Fisher karakterét a második részben Lizzy Caplan vette át, mivel Fisher terhes lett. 2016. szeptemberében bejelentették, hogy Fisher nem tér vissza a sorozathoz, Caplan marad a későbbiekben is.

3. Az eredeti cím ez lett volna: "Szemfényvesztők: A második felvonás". 

4. Ez a hatodik alkalom, hogy Morgan Freeman és Sir Michael Caine egy projektben szerepel: Freedom: A History of Us (2003), Batman: Kezdődik! (2005), A sötét lovag (2008), A sötét lovag - Felemelkedés (2012), Szemfényvesztők (2013), a hetedik pedig a Vén rókák (2017).

5. Merritt (Woody Harrelson) az első filmben azt mondta, hogy a ruha alatt nem ő Michelangelo Dávidja. A folytatásban már azt, hogy igen.

6. A stábban három Oscar-díjas is van: Morgan Freeman, Sir Michael Caine és Woody Harrelson; illetve két Oscar-jelölt: Jesse Eisenberg és Mark Ruffalo.

7. Lizzy Caplan ebben a filmben Dave Francóval játszik együtt: Dave bátyjával, James Francóval pedig a 127 órában és Az interjúban láthattuk együtt.

8. Dave Franco annyira jól megtanulta a kártyatrükközést a szerep kedvéért, hogy egy rádióműsorban sikerült kettészelnie egy banánt egy kártyával, dobásból. Az Ellen DeGeneres show-ban már nem jött össze annyira:

9. A film több színésze is megfordult már képregényfilmekben: Morgan Freeman és Sir Michael Caine A sötét lovag trilógiában, Jesse Eisenberg a Batman Superman ellen-ben és az Igazság Ligájában játszott, Mark Ruffalo pedig a Marvel-filmek Hulkja.

10. A Szemfényvesztők 3-at már egy évvel a második rész előtt bejelentették, megjelenésére 2019-ben számíthatunk.

Szemfényvesztők 2 - Április 22-én, vasárnap 20:10-től az RTL Klubon!

John Wick: Második felvonás - Aznap, 22:50-től az RTL Klubon!

További érdekességek:
A 13. harcos >>>
A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége >>>
A hazafi >>>
A sötét lovag >>>
A szökevény >>>
Beépített tudat >>>
Csillagok között >>>
Démonok között >>>
District 9 >>>
Mad Max: A harag útja >>>
Saul fia >>>
Tango és Cash >>>
Törésvonal >>>

Forrás: IMDB

Legnézettebb videók