Műsorújság
RTL Most

Ilyen lesz a jövőnk a Szárnyas fejvadász 2-ben!

A film részleteit hétpecsétes lakat őrzi, de szépen lassan megtudtuk, hogy többek között Ryan Gosling és Harrison Ford is szerepel majd benne, ahogyan most azt is, hogy hova is kell elhelyeznünk a történetet!

A Sicario - A bérgyilkos című film rendezője Denis Villeneuve megerősítette, hogy a folytatás az eredeti Ridley Scott által rendezett 2019-ben játszódó mű után, évtizedekkel később veszi kezdetét.

A cselekmény helyszíneként ugyanúgy Los Angeles szolgál, azonban a város sokkal nagyobb terjedelmű lett, a lakói pedig dühödtek és megvadultak, valamint minden a környezetben az óceánt, az esőt és a havat is beleértve mérgező! Több futurisztikus jármű is látható lesz majd, többek között egy különleges hófúvó gépezet.

A Szárnyas fejvadász 2-ben visszatér az első rész főszereplője Harrison Ford, mellette pedig Ryan Gosling-ot is láthatjuk, aki már megérkezett a forgatások miatt Budapestre, ugyanis a történetet nálunk veszik fel és, akinek szerepéről még mindig semmit sem tudni!

A filmben, ha minden igaz csinosabbnál csinosabb és tehetségesnél is tehetségesebb színésznőket is köszönthetünk majd, Mackenzie Davis és Robin Wright személyében!

Ahogyan láthatjuk majd A galaxis őrzői című film sztárját is Dave Bautista-t és Ana De Armas-t is!

Az egyelőre cím nélküli alkotás valószínűleg 2017 októberére kerül a mozikba!

Forrás:empireonline.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók