Műsorújság
RTL Most

Így nézett volna ki Henry Cavill a klasszikus Superman jelmezben!

Zack Snyder újabb képet osztott meg a színészről, amin Christopher Reeve klasszikus jelmezében feszít!

Sokat nem is fűznénk hozzá, zseniális a kép, a napsütés, a meglebbenő köpeny... Jól néz ki, na!

 


Az persze jó kérdés, most mi a helyzet Zack Snyderrel, mint a DC filmes univerzumának - egykori? - pápájával: legutóbb olyan hírek érkeztek, hogy kirúgták a cégtől. Hivatalos megerősítés, vagy cáfolat viszont azóta sem érkezett, a Bosszúállók: Végtelen háború megállíthatatlan előretörésével pedig ki kéne már találniuk valamit, hogy a mozikban is megszorongassák a Marvelt...

Attól függetlenül, hogy a filmes világban nem igazán indul be a DC szekere, más formátumokkal egész jól halad: TV-s világukat már eléggé kiépítették, a videojátékok terén pedig a Batman: Arkham-széria és az Injustice epizódok is nagy népszerűségnek örvendenek. Most úgy tűnik, hamarosan új bejelentésre számíthatunk: a Batman játékokat fejlesztő Rocksteady stúdió állítólag nemsokára előáll régóta pletykált Superman-játékával!

A forrás az alábbiakat állítja:
- A játékot pár héttel az E3 játékos konferencia (jún. 12-14.) előtt jelentik be.
- A helyszín a nagy, nyitott világú Metropolis lesz.
- Clark Kentként nem játszhatunk.
- A főellenség Brainiac.
- A harcrendszerbe beépítették a repülést is!

Ha "pár" hetet visszaszámolunk jún. 12-től, az kb. most van, úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket. Hogy a hivatalos bejelentésig se maradjunk Superman-kontent nélkül, karikázzátok be most vasárnapot a naptárban, ugyanis 21:15-től Az acélember lesz látható az RTL Klubon!

Forrás: CinemaBlend, ScreenRant

Legnézettebb videók