Műsorújság
RTL Most

Így néz ki Tom Hardy Al Capone-ként!

A képet elnézve kevés ember alakíthatná annyira hitelesen a hírhedt bűnözőt, mint Tom Hardy.

A Fonzo című moziban Hardy alakíthatja minden idők leghírhedtebb amerikai gengszterét, Al Capone-t. Az első képet maga a színész posztolta Instagram oldalára, minket pedig már most meggyőzött arról, hogy keresve sem találhattak volna jobb sztárt a szerepre.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

A Fonzo a 47 éves bűnöző börtönben töltött éveiről szól majd. Ekkoriban hatalmasodott el rajta a demenciája okozta elmebaj, melynek eredményeképp múltja és jelene elkezdett összemosódni. A színész egyébként egy másik képet is posztolt, melyen Capone ikonikus sebhelye látható, ezúttal már az Ő arcán.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Hardy-t ezelőtt még láthatjuk az idén érkező Venomban, amiről az elmúlt napokban merültek fel olyan pletykák, melyek szerint az antihős ikonikus kinézetét csupán a film utolsó perceiben láthatjuk majd. Úgy néz ki, hogy Hardy ezekre a híresztelésekre is instagramján reagált, egy képe alá ugyanis a következő kommentárt fűzte:

 „Csak mondom, hogy a Venom ruhát illető szóbeszédek általában azok miatt keringenek, akiknek nem sikerült hiteles információkat szerezniük”

Reméljük, hogy hihetünk Hardy-nak, mert már igazán ki vagyunk éhezve egy jó kis Venom-féle csetepatéra. A szintén izgalmasnak ígérkező Fonzót illető híreket pedig továbbra is érdeklődéssel várjuk.

Forrás: Instagram

Legnézettebb videók