Műsorújság
RTL Most

Így lesz Harry Potterből Bear Grylls?

Tény, ha az ember egy ennyire népszerű franchise főszereplője, nehéz kilépni abból a bizonyos skatulyából. Ám Daniel Radcliffe nem adja fel, és most végre úgy tűnik, meg is jött az áttörés?

A Harry Potter sorozat sztárját úgy látszik, vonzza a vadon. Előző filmje, a Swiss Army Man egy lakatlan szigeten, ez utóbbi pedig egy Amazonas menti esőerdőben játszódik. Túlélésre itt viszonylag nagyobb az esélye, főleg hogy korábban egy hullát alakított. De ez a történet sem annyira idillikus, mint ahogy azt a trailer kezdetben elhiteti velünk.

A Dzsungel című, megtörtént eseményeken alapuló filmben néhány barát csatlakozik egy bolíviai dzsungel expedícióhoz, hogy megtaláljanak egy indián falut. Csakhogy, természetesen semmi sem az, aminek látszik, ráadásul a sors sem kegyes főszereplőinkhez. És, hogy itt mire is gondolunk? Beszéljenek helyettünk a képek!Daniel Radcliffe mellett ezúttal Thomas Kretschmann, Alex Russell, Lily Sullivan, Jace Koman és Yasmin Kassim lesz látható. S bár magyar premierről még szó sincs, Amerikában a melbourne-i fesztiválon debütál augusztus 20-án a Greg McLean által rendezett mozi.

Képek:Tumblr
Forrás: Slashfilm

Legnézettebb videók