Műsorújság
RTL Most

Huhú, bugyikat felkötni! Ez a szexi színész viszi haza majd az Oscart!

Idén ősszel valószínűleg már mi is láthatjuk majd a Sundance Film Fesztivál egyik legnagyobb durranását, amit aztán jobb lesz meg is jegyeznünk, ugyanis nagy esélyes az Akadémia kitüntetett figyelmére!

Évről évre egyre korábban kezdődik meg a verseny az aranyszoborért, ezek közül egy-egy alkotás a már bevett receptet követi, de vannak olyanok, akik az újdonság erejével kívánnak hatni!

Nos, a Call Me By Your Name, több európai filmfesztivál kedvence, valahol a kettő mezsgyéjén helyezkedik el és csak remélni merjük, hogy nem esik abba a hibába, amibe előtte már sokan, hogy kifullad a nagy Oscar-dömpingben és végül a gálára már el sem jut!

De miről is szól Luca Guadagnino (Vakító napfényben) rendező legújabb filmje?

 

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer) on

A Call Me By Your Name című mozi Elio és Oliver találkozásának és kapcsolatának történetét meséli el: a kamasz Elio (Timothée Chalamet) családja villájában, Olaszországban tölti a nyarat, amikor is megjelenik Oliver (Armie Hammer), aki nemcsak a kíváncsiságát, hanem a vágyát is felkelti, ami nem is csoda, hiszen a főiskolás férfi - aki egyébként Elio régész apjánál gyakornokoskodik – azonnal elcsavarja mindenki fejét! Bizony, ezen mi sem lepődünk meg, hiszen Olivert Az U.N.C.L.E. embere című film Armie Hammerje alakítja, akit legutóbb az Éjszakai ragadozókban láthattunk!

Az 1980-as években játszódó történethez, most itt az első hivatalos előzetes is, amit elnézve, sem a rendező, sem pedig Hammer Oscar-jelölése nem jelentene megrázkódtatást!

Az Oscar-esélyes film zenéjét egyébként Cat Stevens, azaz Sufjan Stevens írta, a csodálatos olasz helyszínek mellett pedig fantasztikus színészeket láthatunk majd, az érdekes történetről nem is beszélve!

Vajon a Call Me By Your Name-nek sikerülhet megismételni a Holdfény győzelmét?

Forrás: theplaylist.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók