Műsorújság
RTL Most

Hűha! Szaftos titkot árult el X-Menes kollégájáról a dögös színésznő!

Olyan dologra derült fény, ami valószínűleg soha egyikünk fejében sem fordult volna meg! Kiderült, kik szűrték össze a levet a filmforgatáson!

A Ciklont alakító Halle Berry nemrég egy interjú során emlékezett vissza a mutánsos sztori munkálataira, és arra hogy a Farkast alakító Hugh Jackmannel bonyolultabb volt a kapcsolatuk, mint ahogyan azt első látásra gondolnánk!

„Ciklon és Logan egykor szerelmesek voltak egymásba!” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő.
 

 

A post shared by X-Men Movies (@xmenmovies) on

Erre pedig csak ráerősít a 2014-es Bryan Singer által rendezett X-Men - Az eljövendő múlt napjai című film, amiben Rozsomák megcsókolja Ciklont, mielőtt visszamenne az időben, hogy megváltoztassa a történelmet és megmentse a mutánsokat.

Berry azt is elárulta, hogy Jackmannel a forgatás alatt végig úgy kezelték ezt, mint egy nyílt titkot, amit azonban soha senki sem mondott ki hangosan:

„Még viccelődtem is azzal, hogy senki sem szereti Ciklont, vajon mi lehet a baj vele? Szóval úgy döntöttünk, hogy Ciklon és Logan együtt van, aztán jött Jane és mindent elrontott!”

A sztár egyébként a két mutáns szerelmi életét csodálatosnak nevezte, de azt mondta, hogy csak egy ideig tartott ez, hiszen megjelent egy harmadik fél is.

„Amikor Logan beleszeretett Jane-be és mellette döntött, az nyilván nagyon fájt Ciklonnak, de az, hogy Farkas mindkét lányt szédítse, az már nem működött volna a viharos természetű hősnőnél!”- fűzte hozzá a színésznő.

 

A post shared by X-Men Movies (@xmenmovies) on

Nos, kíváncsian várjuk, hová fajul ez a teória az X-Men: Dark Phoenix című mozi során!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók