Műsorújság
RTL Most

Hűha! Kate Winslet bejelentkezett a második Oscar-díjáért!

Woody Allen legújabb filmjében a csodálatos színésznő játssza a női főszerepet Justin Timberlake mellett, ráadásul most végre meg is nézhetjük őket, hogyan is festenek a legendás rendező hőseiként, a Wonder Wheel című mozifilmben!

A film az’50-es években játszódik és szerelmes párok magánügyei, mint például megcsalás, valamint gengszterek kusza történetei elevenednek majd meg benne. A főszereplői pedig ezúttal olyan sztárok, mint Kate Winslet - aki egy pincérnőt fog alakítani -, Justin Timberlake - aki vízi mentőt játszik majd - , valamint James Belushi és Juno Temple!

Az operatőr, a háromszoros Oscar-díjas Vittorio Storaro volt, aki már dolgozott együtt a rendezővel a Café Society című filmen.

 

Elnézve a képet és ismerve a színésznő tehetségét, nagy esély van arra, hogy akárcsak Cate Blanchett-nek,  a rendező Winslet-nek is szerencsét hozzon és megnyerje második Oscar-díját!

Sőt, Woody Allen talán még Justin Timberlake-ből is képes aranyszobor tulajdonost csinálni.

 

Szerencsénkre, Allen hiába tartja a film részleteit teljes titokban, a két főhőst most mégis megmutatta!

A Wonder Wheel egyébként decemberben kerül a mozikba, így pedig nemcsak egy biztos téli esti mozizás van kilátásban, hanem arra is mérget vehetünk, hogy találkozunk még vele az Akadémia díjátadó gáláján!

Forrás: theplaylist.net
Képek: theplaylist.net,tumblr.com

Legnézettebb videók