Műsorújság
RTL Most

Hűha! James McAvoy őszintén beszélt élete nagy változásáról!

Az X-Men-filmek és az Atom Szőke című mozi sztárja, végre elárulta, mik történnek vele mostanában, valamint egy újdonságról is lerántotta a leplet!

Többen X professzorként ismerhetik a zseniális színészt, aki a legendás Patrick Stewarttól vehette át a mutánsok vezetőjének szerepét és akit a legutóbbi X-Men-filmben végre kopaszon is láthattunk!

Ezzel pedig el is jutottunk ahhoz a kérdéshez, ami valószínűleg mindannyiunkban felmerült már: vajon James McAvoy nem bánja, hogy minden újabb mutáns sztorival teljesen le kell nyírnia a haját?

Nos, emlékszünk még arra, mikor ünnepélyesen dokumentálta a kopaszodását az X-Men: Apokalipszis című film forgatásain?

 

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Azóta már lehet, hogy mégsem annyira örül a hajnélküliségének!

„Először nagyon tetszett, hogy az új frizura anonimitást biztosított nekem, de miután mindenki látott az Apokalipszisben, valamint a Széttörve című filmben, a kopasz fejem inkább már egy jelzés, hogy ide nézzetek, itt vagyok! Egyébként szeretem, ha nem frissen van borotválva, hanem öt vagy hét nap is eltelik, ugyanis frissen nyírva olyan vagyok, mint egy skinhead, ami kicsit fura. Viszont szeretem azt, hogy nem kell reggelente semmit sem csinálnom a hajammal.”

Lehetséges, hogy a színész kénytelen a hajához igazítani a szerepeit?

Nagyon úgy tűnik, legalábbis a legutóbb bemutatott filmje, az Atom Szőke alapján, melyben Charlize Theron oldalán tűnik fel és amiben szintén rövidre nyírt hajjal láthatjuk, bár igaz, hogy a sztár ezúttal nem lett teljesen kopasz.

„Most nem skinhead-nek nézek ki, hanem igazi kelet-német fémgyűjtőnek!”

 

 

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Ha kíváncsi vagy, hogyan fest McAvoy az Atom Szőkében, akkor irány a mozi, ha pedig inkább Charles Xavierként lesnéd meg inkább, akkor szerencsére már arra sem kell sokat várnod, hiszen az X-Men: Dark Phoenix forgatásai már meg is kezdődtek!

Forrás: CinemaBlend.com
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

Legnézettebb videók