Műsorújság
RTL Most

Horror rajongók figyelem! Összeállt a felnőtt Vesztesek Klubja!

Az AZ 2 felnőtt színészgárdjára nem bír magával, állandóan posztolgatnak a forgatásról, de most végre megkaptuk az első közös fotót is a főhősökről.

James McAvoy-jal és Jessica Chastainnel az élen már most elkényeztetve érezhetjük magunkat, hiszen a színészek szinte mindent kitesznek közösségi oldalaikra. Ők is érzik: mindenki rá van kattanva Stephen King-re, és az AZ 2-re és a félelmetes bohócra, Pennywise-ra.

Miattuk már eddig is egyértelmű volt, hogy javában zajlik a forgatás, azonban a stúdió még csak most vette fel színészei tempóját, és kitették az első közös fotót a szereplőkről.

 

A post shared by IT Movie 🎈 (@itmovieofficial) on

„Visszatértünk Derry-be a Vesztesek Klubjával!” – írták ki a fotó mellé.


Az első rész zseniális számokat hozott a mozikban, így nem meglepő, hogy a készítők mindent megtettek azért, hogy a legjobb neveket szerezzék meg a folytatásra. Elnézve a képet, ez bőven sikerült nekik.

A második felvonásban a gyerekszínészek is visszatérnek majd, valószínűleg csak emlékképek formájában. A terep most már a nagyoké… és természetesen még mindig Pennywisé – akit most is Bill Skarsgard alakít majd.

Ti is várjátok már, mi sül ki a második részből?

 

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Legnézettebb videók