Műsorújság
RTL Most

Hoppá! Rangos díjat kapott a Wonder Woman!

Nyakig benne vagyunk a lecsóban, és alig győzzük kapkodni a fejünket a filmes díjátadók között. Most vasárnap a SAG Awards-ra került sor. Lássuk a nyerteseket!

A jelöltek nem igazán okoztak nagy meglepetést, hiszen a csapból is a Tűnj el, A legsötétebb óra, a Szólíts a neveden vagy a Disaster Artist folyik. Ezekből a nagyszerű alkotásokból szemezgettek a díjátadón, és ha hiszitek, ha nem, az idei győztesek egytől egyik megegyeznek a Golden Globe nyertesekkel!

Ez tehát azt jelenti, hogy a legjobb férfi főszereplő a nikotinmérgezést is megkockáztató Gary Oldman lett, a legjobb női alakítás díját pedig Frances McDormand kapta meg. Mellékszereplő fronton is megegyeznek a nyertesek: Sam Rockwell a Három óriásplakátért, míg Allison Janney az Én, Tonyáért vehette át a kitüntetést.

Sőt, Gary Oldman meg is hatódott, és szinte könnyek között mondott köszönőbeszédet:

 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on

A SAG gálán azonban két olyan kategória is van, ami nem szerepel más díjátadókon. Az egyik ilyen a Legjobb színészi alakítások szobrocskája, amit szintén a Három óriásplakát vitt el. A másik pedig a Legjobb akcióalakítások megnevezésre hallgat, amivel most már a Wonder Woman színészei eldicsekedhetnek. Ez csak azért nagy szó, mert ez a mozi nem igazán szerepelt még komolyabb hangvételű díjátadón!

Gratulálunk az összes nyertesnek, és ne feledjétek, hogy holnap vízválasztó napnak nézünk elébe, hiszen érkeznek a várva-várt Oscar-jelöltek!

Legnézettebb videók