Műsorújság
RTL Most

Hölgyek-urak! Mrs. Grey most már fogadja önöket!

Megkaptuk A szabadság ötven árnyalata legfrissebb és leghosszabb előzetesét, amiben még több titokról rántják le a leplet. Úgy tűnik, az esküvő csak a kezdet lesz…

A szürke ötven árnyalata-filmek éppen azon mozik közé tartoznak, amiket mindenki megnéz, de inkább titkolják, mintsem bevallanák az ismerőseiknek. Persze, nincsenek illúzióink, ezt mi is nagyjából azért tesszük meg, mert mindenki szép és a zene is csodálatos bennük. A cselekményeikkel eddig még sosem vettek le minket a lábunkról, ámbár a legújabb rész már némi igazi akcióval és „fordulattal” is kecsegtet.

Eddig ugyanis a készítők meglehetősen minimalistán fogták fel az „érdekes fordulatok” kifejezést, na de most!

A legújabb részben már házaspárként köszönthetjük a szexi párost, Anastacia hátra hagyja a vezetéknevét, sőt a képek alapján a szende kislány szerepét is régen a sarokba dobta és magabiztos főszerkesztőként és feleségként irányítja (!) Christiant. Persze bedobnak pár érzékletes nyaralós képet – pucér úszkálgatással megfűszerezve –, egy magánrepülő is előbukkan, de lesz itt féltékenység és őrülten fenyegetőző ex-főnök is.

Jó-jó, tudjuk, mindenki a megszokott szexjelenetekre kíváncsi, hát úgy tűnik, hogy a vörös szobát itt se hagyják hátra, sőt többféle helyszínt is felvesznek a túlfűtött együttléteik listájára.

Ráadásul úgy tűnik, hogy kicsit sem vesznek vissza a hangulatból, persze a főszereplők immár három éve ismerik egymást, úgyhogy a kényesebb jelenetek felvételei valószínűleg már egyre kevésbé jelentenek nekik kihívást! Bezzeg régebben azért még volt izgalom!

„Jamie-vel már van egy közös kis rituálénk az ilyen jelenetek felvétele előtt: én mindig lehúzok egy felesnyi whiskey-t egy kis mentával, ő pedig fekvőtámaszozik.”
 

„Nagyon közel kerültünk egymáshoz Dakotával. Szeretjük és tiszteljük egymást. Jó barátok vagyunk, és szerintem pont ez teszi könnyebbé az egészet. Úgyhogy határozottan kényelmesebb minden!” – mesélte Jamie.


Mindenesetre a harmadik felvonás első látásra pont úgy néz ki, mintha az akció éppen annyira jelen lenne a moziban, mint a romantika. Úgyhogy a hölgyek februárra már intézhetik is a randikat.

Hogy mennyi izgalom várható februárban? Nézd meg te is a magyar nyelvű előzetest!

Legnézettebb videók