Műsorújság
RTL Most

Hihetetlen! Jason Statham Marvel-hős lesz?!

Az akcióhős úgy néz ki, újabb babérokra kíván törni, így A szállító, A feláldozhatók, valamint a Halálos-iramban filmek után, most egy másik franchise-hoz készül elszegődni. Vajon melyik szuperhőst alakítja majd a sztár? Eláruljuk!

Azt, hogy mennyire komolyan gondolja mindezt az angol színész, mi sem bizonyítaná jobban, mint az, hogy nemrég a Marvel-filmek producere, Kevin Feige is bevallotta, Statham tulajdonképpen felhívta a stúdiót, hogy keressenek neki egy szerepet valamelyik szuperhős sztoriban!

„Tárgyaltunk is vele a dologról, de aztán nem sikerült befejeznünk a szerep kidolgozását, mert az időpontot nem tudtuk sajnos összeegyeztetni. A megbeszélés után egy nappal pedig felhívott Statham, hogy elnézést kérjen, hogy így alakult és, hogy talán majd legközelebb sikerül!”

Így nem is csoda, hogy a stúdió kijelentette, az ajtajuk mindig nyitva áll a színész előtt.

 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on

Azt azonban, hogy milyen szerepről volt szó, sem Feige, sem pedig Statham nem árulta el eddig.

Lehetséges, hogy mégis láthatjuk majd a világsztárt egy Marvel-filmben?

 

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Egy biztos, a Pókember-Hazatérés, a Fekete Párduc, illetve az Avengers: Infinity War-filmek kapcsán biztosan nem merült fel Jason Statham neve, de akkor mégis mikor szerepelhet a színész egy képregény adaptációban és, ami még fontosabb kérdés, vajon jó vagy rosszfiút alakít majd?

Mindenesetre a rajongóknak nem kell félniük, ugyanis kedvencük biztosan benne lesz a Kém 2, illetve a Halálos iramban következő fejezeteiben!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók