Műsorújság
RTL Most

Hamarosan búcsút kell mondanunk Tony Starknak!

Persze, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, Robert Downey Jr. még velünk lesz egy darabig, azonban úgy tűnik, hogy a képregények világában olyasmit tesztelnek, amit később a Marvel-filmekben is bevethetnek.

Robert Downey Jr. szereti húzni az agyunkat, nem egyszer beadta már a rajongóknak, hogy utoljára bújt Vasember páncéljába és szép lassan búcsút int a karakternek. Egy újabb önálló film gondolata például már nem feltétlenül esélyes – legalábbis a legutóbbi interjúi alapján –, hiszen Downey kijelentette, hogy számára az Amerika kapitány: Polgárháború szinte már egyenértékű volt egy negyedik Vasember-filmmel.

Bosszúállók fronton persze még két akció erejéig tutira számíthatunk rá, azonban az utóbbi évek történései alapján nagy rá az esély, hogy idővel elköszön tőlünk Mr. Stark. Ez persze nem vonja azonnal maga után, hogy magától a Vasember páncéltól is megválunk, és pont ezt a gondolatot és lehetőséget lovagolják majd meg az alkotók a képregények világában.

Nemrég ugyanis bejelentették, hogy az új Vasember nem más lesz, mint egy színes bőrű lány, Riri Williams, aki már 15 évesen bekerült az MIT-re. Úgyhogy egy fiatal zseniről beszélünk, akiről Stark akkor szerez először tudomást, amikor rájön: a tehetséges lány elkészítette a páncélja prototípusát a koli szobájában.

 

Ez pedig egy jó előjel lehet, hogy a Marvel tényleg megpróbál elindulni a női főszereplők irányába, ahol nemcsak Fekete Özvegy merülhet fel, mint potenciális főhősnő. Valószínűleg a képregények fogadtatása sokat elárul majd a rajongók hozzáállásáról, amelyből a filmek készítői is leszűrhetik a reakciókat.

Ti mit szólnátok egy női Vasemberhez?
 

Forrás: Screenrant
Képek: Marvel Facebook

Legnézettebb videók