Műsorújság
RTL Most

Fuhúú! Woody Allen ismét befiatalított!

Bizony, a rendező szereti magát szebbnél szebb és egyre fiatalabb színésznőkkel körülvenni, most pedig mindezt sikerült neki egy újabb szintre emelnie! Ilyen dögös nővel már régen láthattuk!

Emma Stone, Blake Lively, Kristen Stewart és Miley Cyrus után, most újabb fiatal sztárocskával készít filmet a legendás rendező, ráadásul ezúttal nem egy, hanem rögtön három ifjonc is lehetőséget kap a bizonyításra!

Hogy kik ők?

Nos, az egyik és talán legfontosabb név, Selena Gomez lesz, aki a mű főcímdalát is jegyzi majd, és akit már egy ideje nem láthattunk a vásznon.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Mellette tűnik majd fel Cannes-i nagy kedvencünk, Elle Fanning, akinél tökéletesebb múzsát nem is válaszhatott volna Woody! Valamint az idei Oscar-esélyesnek kikiáltott Call Me By Your Name című film felfedezettje, Timothée Chalamet is szerepet kapott az új alkotásban.

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Ám, ahogyan azt már Woody Allentől megszokhattuk, most sem tudni semmi egyebet a fiatal tehetségekkel teletűzdelt projektről, aminek egyelőre még a címe is teljes titok.

Addig is, amíg a nyughatatlan direktor elcsepegtet néhány infót az új moziról, ne feledkezzünk meg, a Wonder Wheel című filmjéről sem, melyben szintén hatalmas nevek lesznek láthatóak!

Forrás: hollywoodlife.com
Képek: Instagram.com, Pinterest

Legnézettebb videók