Műsorújság
RTL Most

Forgatási fotókon és videón Tarantino, DiCaprio és Pitt közös filmje!

A Once Upon A Time in Hollywood ugyan csak jövőre érkezik, de már most nagyon izgulunk a projekt miatt - ezúttal forgatási videók és fotók érkeztek belőle!

Először tavaly írtunk Tarantino 9. nagyjátékfilmjéről, idén év elején pedig DiCaprio mellett Margot Robbie neve is felmerült a lehetséges színészekkel kapcsolatban. Márciusban aztán kiderült minden: a film címe, főszereplői, és hivatalos szinopszisa is.

Szintén márciusban érkezett a hír, hogy DiCaprio és Brad Pitt mellett Margot Robbie is megkapta a szerepet, júniusban pedig megcsodálhattuk a főszereplő-párost a legelső hivatalos fotón - most pedig újabb képek és videó is érkezett, ezúttal a forgatásról!

Ezek pedig lapozható képek - igen, az utolsón maga Al Pacino!

 

A post shared by MovieGeek's (@movie__geeks) on

Robbie, Pitt, DiCaprio és Pacino mellett Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Burt Reynolds, Michael Madsen és Tim Roth is felbukkan majd - Tarantino nem hazudtolta meg magát, és igazi nagy neveket szerzett meg a filmhez, ami nem ígérkezik könnyű darabnak a maga szektás, 8 és fél hónapos terhes nő meggyilkolós alapfelütésével...

Bemutató 2019. júliusában, Magyarországon augusztusban. Várós!

Forrás: ComingSoon

Legnézettebb videók