Műsorújság
RTL Most

Figyelem! - Az Igazság Ligája elárasztotta az internetet!

Az az érzésünk, hogy már időtlen idők óta a Justice League-re várunk, ami többek között azért is lehet, mert a készítők elég csendben voltak mostanáig! Azonban most, olyan szuperhős kavalkádot dobtak ide nekünk, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket, mindezt pedig a teljesség igénye nélkül tették!

A szuperhősökből álló csapat lassan összeáll, mi pedig már alig várjuk, hogy lássuk!

Zack Snyderék pedig gondoskodtak arról, hogy addig sem legyen bennük hiányunk, amíg a film a mozikba nem kerül!

Lássuk, mit is kaptunk:

A mozi alkotói bejelentették, hogy szombaton végre megkaphatjuk a Justice League legújabb trailer-jét, majd rögtön meg is örvendeztettek bennünket az Igazság Ligája legújabb plakátjával!

Ha pedig mindez nem lenne elég, még teasert is kaptunk, igen ám, de nem egyet, hanem rögtön hármat! A szuperhős csapat öt tagjából, három ugyanis külön teaser-ben mutatkozik be:

Az éllovas pedig nem a sötétlovag, hanem a tengerek királya Aquaman volt, akit Jason Momoa alakít majd és, akinek önálló filmjének a munkálatai is folynak már!

A zene és a képek pedig önmagukért beszélnek! Elnézve a pár perces betekintőt a vizek ura igazi nehéz fiú lesz.

Ahogyan Batman sem hagy alább a keménykedéssel, hiszen Batmobil-jával száguldott meg a második teaser erejéig, hogy láthassuk Ben Affleck-nek még mindig nem ment el a kedve a hősködéstől.

Ezután pedig már tényleg villámgyorsassággal kaptuk meg a The Flash (Ezra Miller) ízelítőjét, amiben kedvencünket végre futni is láthattuk, ennek képi megoldása pedig kifejezetten elnyerte a tetszésünket. Bárcsak az önálló filmjével sietnének így!

Vagy mondjuk a következő két teaser-rel, amiben Gal Gadot Csodanője, valamint Ray Fisher Cyborg-ja lesz látható, bár egy plakátot már kaptunk, amin mind az öt hőst megtekinthetjük!

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

Na és mi a helyzet Superman-nel?

A Justice League idén novemberben kerül a mozikba és, olyan szuperhős áradatot, valamint sztár dömpinget ígér, hogy csak a Csodanő júliusi bemutatója tudja oltani a szomjunkat egy fergeteges képregény adaptáció iránt!

Könyörgünk, ne legyen olyan rossz, mint amilyen a Batman Superman ellen című film volt!

Forrás: moviepilot.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók