Műsorújság
RTL Most

Fény derült a Hangya és Darázs történetére!

Egyre közelebb kerülünk a nyári Marvel-film bemutatójához, most pedig végre kaptunk egy kis infót a történetről egy dögös fotó kíséretében.

Bizony, könnyű elfelejteni az apró hősöket úgy, hogy már csak pár hónap és érkezik a Marvel legnagyobb durranása, a Végtelen háború. Pedig nem sokkal utána, augusztusban jön a 2015-ös Hangya folytatása, ami remélhetőleg legalább olyan kellemes meglepetés lesz, mint az első rész volt.

A bemutató közeledtével szépen lassan csepegtetik az információkat a filmmel kapcsolatban, a szupersztárokkal bővülő szereplőgárdáról már mi is írtunk, és az új címszereplő Darázst is megcsodálhattuk már a szerelésében, most pedig a film két hőséről kaptunk egy újabb fotót, a történet szinopszisával karöltve:

A sztori az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően játszódik, azonban a leírás alapján úgy tűnik, hogy bár két hónappal a Végtelen háború után lesz a film premierje, Scott Lang újabb kalandja megelőzi annak történéseit. Ha ez tényleg így van, akkor rendesen bonyolódik a Marvel idővonala.

A történet szerint Scottnak szembe kell néznie a Polgárháború során meghozott döntései következményeivel (ugyebár ismét börtönbe került a film végén), ráadásul az apaság felelőssége is nyomja a vállát, amikor Hope és Hank Pym a segítségét kérik egy új megbízásban, aminek célja a „múlt rejtélyeinek felfedése”.

Meglepődnénk, ha ezeknek a bizonyos rejtélyeknek a középpontjában nem az első filmben egy jelenet erejéig megvillantott eredeti Darázs állna, aki a Michael Douglas alakította Hank Pym felesége, és Hope édesanyja, Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer). Remélhetőleg hamarosan az első előzetes is debütál a filmhez, amiben nem kisebb nevek szerepelnek majd, mint Evangeline Lilly, Paul Rudd, és persze a már említett Michael Douglas és Michelle Pfeiffer.

A Hangya és Darázs 2018. augusztusában érkezik a hazai mozikba.

Legnézettebb videók