Műsorújság
RTL Most

Ezzel az 5 filmmel ünnepeld Matthew McConaughey születésnapját!

A 47 éves színész az elmúlt években, akármibe is kezdett azzal töretlen sikert aratott. Mi pedig emiatt és a jeles alkalomból kifolyólag összegyűjtöttük ennek az időszaknak a legjobb alkotásait!

1. Csillagok között

Christopher Nolan rendezésében tudósok egy csoportja felfedez egy féreglyukat a világűrben. Mire a kalandvágyó felfedezők el is indulnak, hogy közelebbről is megvizsgálják az ismeretlent. Ennek köszönhetően pedig McConaughey-ék nem csak fantasztikus látványt, de könnyzuhatagot is ígérnek, ugyanis a színész által alakított pilóta, kénytelen elszakadni családjától!

2. A Wall Street farkasa

Bár az igaztörténeten alapuló Martin Scorsese filmben csupán egy cameó szerep erejéig láthatjuk a színészt, ezzel az aprócska kis feltűnéssel is sikerült emlékezetest alkotnia, valamint lényegében összefoglalni a filmet is. Ugyanis mi másért keresne az ember pénzt, ha nem azért hogy drogokat és nőket vegyen rajta? Arról nem is beszélve, hogy McConaughey ebben az évben elhalászta a legjobb férfiszínész Oscar-díját, az ezért a filmért jelölt Leonardo DiCaprio elől! Ezt pedig szerencsére a mémgyárosok is megörökítették!

3. Mielőtt meghaltam

A mozi pedig, aminek köszönhetően a színész is az Oscar-díjasok táborát erősítheti az nem más, mint a Mielőtt meghaltam, amiben egy igazi cowboyt alakít McConaughey és, amiben az általa játszott férfi HIV-fertőzött lesz a ’80-as évek Amerikájában. Az orvosok azt jósolják neki, hogy kevesebb, mint egy hónapja van hátra, így hát alternatív gyógymódok után néz, amikből később egész üzletágat épít ki.

4. Magic Mike

A komolyabb témák mellett a hollywoodi szívtipró a szórakoztatásról sem feledkezett meg, ezért elvállalta a chippendale-ekről szóló moziban Dallas, a szórakozóhely tulajdonos szerepét. Aminek hála a női nézők nem csak tánctudásáról bizonyosodhattak meg ismét, hanem Matthew McConaughey jól kidolgozott hasizmait is megtekinthették.

5. Énekelj!

Azonban a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt című film sztárja nemcsak táncolni és színészkedni, hanem szinkronizálni is tud, sőt ha arról van szó még dalra is fakad! Így hallható eredetileg az ő hangján Buster Moon az elegáns koala az Énekelj! című animációban, amiben a színházigazgató, azért hogy meg mentse a színházát, megrendezi a világ legnagyobb ének versenyét!

Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók