Műsorújság
RTL Most

Ez lehet a Star Wars filmek jövője?

A közelgő 8. epizód nagy lázban tartja a rajongókat, ami nem meglepő, hiszen egyre több titokra derül fény a sorozat legújabb részeivel kapcsolatban. Sőt, abban is biztosak lehetünk, hogy nem fognak egy darabig elfogyni a Star Wars-filmek a mozikból.

Az ébredő Erő jó útmutatást adott arról, hogy a Lucasfilm merre is szeretné tovább vinni a Csillagok háborújának sztoriját. De vajon mi van Han Solo és Obi-Wan Kenobi eredettörténetein túl? 

Az biztos, hogy készül valami, ugyanis Claudia Gray, az Elveszett csillagok című Star Wars regény írója egy bemutatón elmondta, hogy bár szeretné folytatni a történetet, a sorozatot felügyelő csoport egyelőre nem ad engedélyt a könyves folytatására. 

A sztori pedig bőven szolgál alapanyaggal. A Jakku felett vívott csata után ez volt az utolsó összecsapás az Új Köztársaság és a Birodalom között. Ebben az időszakban alapította Luke Skywalker a Jedi akadémiát és ekkor volt Ben Solo a tanítványa, aki később az egész akadémia bukásáért is felelős, továbbá ekkor emelkedett fel az Első rend is.

Az embargó valószínűleg arra utal, hogy a Lucasfilm szeretné majd feldolgozni és elmesélni a legfontosabb eseményeket. Csak bírjuk kivárni!

A közelgő nyolcadik epizód beharangozója is elég sokat elárult számunkra, ám egy most megjelent Star Wars könyv sztorijából kiindulva a napokban szárnyra kapott egy hír, miszerint egy biszexuális karakter is látható lesz Az utolsó Jedikben, akit Laura Dern alakít majd.

Az is tény, hogy nincs Star Wars-film cuki droid nélkül. Legutóbb BB-8-et zárhattuk a szívünkbe, most azonban megérkezik a sötét oldal kiskedvence, BB-9E. A gonosz ikertesó, ha minden igaz, Snoke fővezér csillagrombolóján teljesít majd szolgálatot.

 A Star Wars 8. epizódja idén decemberben kerül a mozikba, tehát annyira már nem kell sokat aludni. A közelgő epizód előzetesét itt tudod megnézni, itt pedig még több információra lehet bukkanni a filmmel kapcsolatban.

Forrás: Screenrant, CinemaBlend
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók