Műsorújság
RTL Most

Erről fog szólni a Solo - Egy Star Wars történet

A Disney közzétette a különálló Han Solo film hivatalos szinopszisát - humbug ez, én mondom!

Tavaly októberben jelentették be a különálló Han Solo film hivatalos címét, azóta pedig nem sokat hallottunk a produkcióról. Most viszont megérkezett a film szinopszisa, ami nesze semmi, fogd meg jól:

„Szállj be a Millenium Falconba és utazz egy réges-régi, messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars történettel, egy teljesen új kaland részeseként a galaxis legjobban szeretett csibészével.
A sötét és veszélyes alvilágon átívelő merész kalandokon keresztül Han Solo megismerkedik leendő másodpilótájával, Csubakkával,
és összeakad a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal, egy olyan úton, mely pályára állítja a Star Wars saga legvalószínűtlenebb hőseit.”

A film 2018. május 25-én debütál, így épp ideje lenne már az első trailernek, de a Disney érthető módon nem küldi rá párhuzamosan a Star Wars: Az utolsó Jedik marketing kampányára. Japánban egyébként nem akárhogy vetítik a filmet: a nézők külön választhatnak a világos/sötét oldal közül, ettől függően pedig más-más effekteket kapnak a 4DX termekben. Mindeközben Kínában a VIII. részt levették a mozik műsoráról, mivel annyira rosszul teljesített a pénztáraknál... Chewie, add rá a tartalékot!

Forrás: StarWars.com

Legnézettebb videók