Műsorújság
RTL Most

Erre mi sem számítottunk! Új Gyűrűk Ura film várható!

Lehetséges, hogy Peter Jackson az eddigi legnagyobb dobására készül? Kattints és kiderül, miről is van szó pontosan!

Bizony, nagyon úgy néz ki, hogy újabb Gyűrűk Urás sztorit kaphatunk, ám ezúttal nem Középfölde lakói, hanem maga az alkotó J.R.R. Tolkein kerül a középpontba!

Sőt, már az is megvan, hogy kijátszhatja majd el a legendás írót, ugyanis A Gyűrűk Ura és A hobbit-filmek után, most egy igazi életrajzi filmet kapunk!

Ezt a műfajt pedig, mint tudjuk nemcsak a közönség, hanem az Akadémia is imádja, erre az egyik legjobb példa a Stephen Hawkingról szóló A mindenség elmélete című mozi, valamint a legújabb szintén egy íróról szóló film a Rebel in the Rye, ami a Zabhegyező szerzőjének, J.D. Salingernek az életét mutatja be! Utóbbi már csak azért is érdekes mert a főhőst, az a Nicholas Hoult alakítja, akit többek között az X-Men-filmekből ismerhetünk, és akit most a legnagyobb esélyesnek tartanak Tolkein szerepére is!

 

A post shared by Nicholas Hoult (@nicholashoult) on

Úgy tűnik, a gyereksztárból felnőtt színésszé avanzsáló Hoult nem tud szabadulni az irodalmi alakok szerepkörétől, mi pedig nem tudjuk, hogy ennek örüljünk-e vagy sem. Mindenesetre a két filmben nemcsak a főhősöket játszó Nicholas Hoult a közös, hanem sokban hasonlít a mozik cselekménye is. Hiszen mindkettő esetében egy fiatal író életét és annak első jelentős művének megszületését ismerhetjük meg, miközben mélyebbre áshatunk a családi kötelékekben, valamint a társadalmi és történelmi háttért is átszövő brutális háborúkkal is szemben találhatjuk magunkat!

A rajongók pedig biztosan kíváncsian várják, milyen eddig nem ismert dolgot tudhatnak meg kedvencükről, ami talán még A Gyűrűk Ura-filmek megértését is segíthetik.

Vajon Peter Jackson elvállalja, hogy elkészíti a Tolkien-filmet, Nicholas Hoult főszereplésével?

Addig is, amíg ez kiderül, a Rebel in the Rye című filmet szeptembertől láthatjuk az ifjú színésszel!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók