Műsorújság
RTL Most

Érkezik az új Clint Eastwood mozi!

A 87 éves rendezőnek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, és már a következő filmjén dolgozik. Mutatjuk!

A rendező legutóbbi alkotása a Sully – Csoda a Hudson folyón volt Tom Hanks főszereplésével, ami többnyire elkerülte az Akadémia figyelmét, de a 2014-es Amerikai mesterlövészért összesen hat Oscar-jelölést is kapott, köztük a Legjobb film kategóriában. Nem volt véletlen, hiszen a veterán hollywoodi sztárrendező filmjei mindig ott voltak a díjátadókon, akárcsak a Nincs bocsánat, a Titokzatos folyó vagy a Millió dolláros bébi.

A közelgő filmben egy 90 éves drogcsempész, Leo Sharp életébe kukkanthatunk bele, aki nem csupán kitalált karakter, hanem bizony nagyon is valódi. A férfit itthon Tataként emlegették, aki eredetileg virágtermesztéssel foglalkozott, később viszont kokaint szállított. 2011-ben fogták el, de ő nem adta fel, és szellemi leépülésre hivatkozott. Az ügyész viszont józannak, és ép eszűnek ítélte meg, így börtönbe került, azonban a korára való tekintettel húsz év helyett csak ötöt kapott.

Sharp 2016 decemberében halt meg, Eastwood viszont vászonra szeretné vinni a történetét. További infónk nincs a filmről, hiszen még az előkészítési stádiumban áll, de amint felröppen valami hír, értesítünk Titeket!

Legnézettebb videók