Műsorújság
RTL Most

Érkezik az élőszereplős Star Wars TV sorozat!

És már az is megvan, ki írja!

Úgy tűnik a Disney semmit sem bíz a véletlenre: idén májusban érkezik a Solo: Egy Star Wars történet, jövő decemberben a IX. rész, ezen kívül várható egy új trilógia Rian Johnsontól, Az utolsó Jedik rendezőjétől, valamint ki tudja hány film egy híres alkotópárostól.

No akkor most lehet tovább örülni (vagy szomorkodni): kapunk egy élőszereplős TV sorozatot is, amit Jon Favreau ír, és a vezető producer szerepét is ő tölti be.

"Ha valaki 11 éves koromban azt mondta volna nekem, hogy egyszer majd Star Wars sztorikat mesélhetek el, nem hittem volna neki. Alig várom, hogy megkezdjem ezt a hihetetlen kalandot”


- reagált a Vasember 1-2, és az élőszereplős A dzsungel könyve rendezője. A színész-író-rendezőtől nem áll távol a Csillagok háborúja univerzuma: szinkronizált A klónok háborúja animációs sorozatban, és ha minden igaz, a Solo-ban is fel fog bukkanni. 

 


És hogy mikor láthatjuk az egyelőre cím nélkül futó sorozat első részét? Ezzel legalább 2019-ig várnunk kell, mivel ekkor indítja útjára a Disney saját digitális platformját, melyen csak saját gyártású tartalmaik lesznek megtalálhatóak. Örülünk?

Forrás: StarWars.com

Legnézettebb videók