Műsorújság
RTL Most

Eldőlt! J. J. Abrams rendezheti a Star Wars 9-et!

Ráadásul részben ő is írja a forgatókönyvet. Mi majd kiugrottunk a bőrünkből, mikor megtudtuk a hosszúra nyúlt huzavona végeredményét. Ti mit szóltok hozzá?

Reméljük, ez a végleges döntés, ugyanis nem bírjuk már idegekkel. Nem elég, hogy az egyik legikonikusabb Star Wars karakterről szóló spin-off film egy eléggé meglepő rendezőváltáson ment keresztül, a kilencedik rész körül zajló találgatásoknak végre, talán véget vethetünk.

A produkció a választást nem bízta a véletlenre. Colin Trevorrow üresen maradt rendezői székébe J.J. Abramset ültették. Ami valljuk be, Az ébredő Erő 2,06 milliárd dolláros kaszálása után nem olyan meglepő. Persze több mint valószínű, hogy nem csak ez az indok játszott szerepet a döntésben. Abrams megbízható és egyben zseniális rendező, ki merjük mondani, hogy a blockbusterek egyik királya.

A kilencedik rész forgatása januárban kezdődik, és 2019 decemberére tervezik a premiert (ami eredetileg május lett volna, de a változtatgatások miatt eltolták a dátumot). Na de ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis ezerrel közeledik a december és ezzel együtt a várva várt Star Wars trilógia második része, Az utolsó Jedik. Reméljük a film megnézése után is egyértelműen állíthatjuk, hogy a karácsonyi ajándék idén már december 14-én, a mozivásznon landolt!

Forrás: Empire, Comingsoon
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók